Bildbehandling, vad kan det vara?  Är inte bilderna klara redan från kameran!  I de flesta fall är det nog inte så, och de flesta bilder mår bra av mer eller mindre efterbehandling i det Digitala mörkrummet.
Exempel på detta kan vara att justera färger, skärpa, klarhet, ändra bilden genom att beskära den annorlunda. Beskära en bild kan ge en helt annan bild i slutändan. Räta upp horisonter. Det kanske fastnade något på bilden som inte skall vara där osv. Till höger ser Ni 6 olika bilder på Zuki där jag utgår från bilden som den blev direkt ut ur kameran (översta) för att sedan bearbeta den och skapa en bild med annat och bättre utseende än originalbilden.
Bilderna under i fallande ordning är:
Justering av färger, klarhet och borttagning av störande element i bilden.
Konvertering till svart vit bild och lite ökad stuns i bilden om Ni jämför mot den sista bilden som också är svart vit med blått halsband.
4'e bilden uppifrån är en softad bild, vissa bilder kan bli väldigt vackra som softade.
De två sista bilderna på Zuki visar hur man kan extrahera ut färger i bilderna. Zuki i färg medans bakgrunden är svart vit och den sista bilden på Zuki är helt svart vit förutom halsbandet som är i färg.

Detta  är bara några exempel på vad man kan göra i det Digitala mörkrummet och som kan ge bilden det lilla extra för att sticka ut.

Vill Du ha ett porträtt eller ett "actionfoto" eller kanske ett lite gammaldags utseende på bilderna så kan jag hjälpa till med det eftersom jag har kvar en del gamla objektiv från 35mm filmeran som passar på de nya digitala kamerorna. De 2 sista bilderna på Kimi visar skillnaden mellan ett gammalt 35mm Analogt objektiv och ett modernt Digitalt objektiv. Översta bilden på Kimi är tagen med ett gammalt Analogt objektiv medans den sista bilden är tagen med ett modernt Digitalt objektiv. Det Analoga objektivet ger en lite "mjukare" bild