ZUKI, 1997-11-17  - 2012-01-29. En mycket bestämd och färgstark hane med stor integritet som inte bangade för ett dopp i böljorna oavsett årstid.
Hängde med på allt i ur och skur och älskade skogen då han fick vara ute och gå vilket han kunde göra i timtal oavsett om det var varmt eller över 20 grader kallt. Zuki var husses bästa badkompis.

ICHI, 2002-12-18 - 2017-03-06. En stabilare och lungnare dam får man leta länge efter. Hänger med på allt, gillar också att vara ute i skog och mark men här får husse allt bada ensam medans tjejjerna i familjen sitter på badstranden och undrar vad husse håller på med i vattnet. Myser gärna så här på gamla dagar i soffhörnet, väldigt mjuk och trevlig med auktoritet. Mycket bra förebild för Kimi med sitt lugna stabila temprament och uppfostran av Yoshi med sin erfarenhet och klokskap. Finns nog inget som kan få Ichi ur balans. En dam med vänlighet och stor dos pondus.

KIMI, 2012-02-05. Våran näst yngsta familjemedlem uppkallad efter en snabb Finländare som kör Formula 1. Jaa, det är husses namnsättning. Otroligt mjuk och kelsjuk liten flicka som kommer och krafsar med lilla tassen då uppmärksamhet behövs i form av smek och kel. Kimi gillar också att vara ute i skog och mark. Kimi bruka dra sig undan för egentid när så behövs. Ibland vill man ju bara slappa lite för sig själv också, flocken finns ju där ändå. Är alldeles för snäll mot Yoshi. Godheten räcker inte till. 

YOSHI, 2016-02-05. Nyaste tillskottet i Shibafamiljen, uppkallad efter en berömd legend. Hideo "Pop" Yoshimura som var duktig att få fart på Suzuki motorcykelmotorer. Yoshi är Kimi's andra födda son och är full av energi och upptäckarlust. Yoshi får människor att smälta som smör i solsken och prata i termer som sötchock. Skall bli skoj att återigen få en kille i huset och förhoppningsvis dela många äventyr med.